Az oldal cookie-kat használ! Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

GyIK

GyIK

Kérdések és Válaszok!

 

Gyakran ismételt kérdések....Válaszokkal

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

 Milyen fizetési módok közül választhatok? 

  - Átutalással, utánvéttel, személyes átvétellel.

 Mennyi a szállítási költség? 

  - 10000 forint feletti rendelés esetén a szállítási költség ingyenes, átutalással fizetve 990 forint, átutalásnál a törékeny illetve terjedelmes termék 1290. Utánvéttel fizetett termékek 1290 forint, utánvétellel fizetett áru 1790 forint. A termékeinket pedig az MPL viszi házhoz.

 Lehet kérni visszatérítést? 

  - Természetesen, de ehhez előbb vissza kell küldened a megrendelt terméket, s amint ez megérkezik, illetve a csomagolás nem sérült két héten belül automatikusan megküldjük a visszatérítést az általad megadott számlára.

Szállítással kapcsolatos kérdések

 Mit tegyek, ha a termék nem érkezik meg? 

- Hívj minket a 06305076052-es telefonszámon, vagy írj nekünk a degebt@gmail.com e-mail címre. 


 Ha megrendelem a terméket mennyi idő alatt jön meg?

  - Átutalással fizetve, az összeg beérkezésétől számított 2 munkanap. Utánvéttel rendelt termék maximum 2 munkanap.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

 Ha hibás a termék kicserélik? 

- A visszaküldést az ajándékbolt webhelyén keresztül, illetve degebt@gmail.com e-mail címen keresztül kezdeményezheti. 14 napon belül minden terméket visszaveszünk, viszont a visszaküldési költséget Neked kell kifizetned. A termék visszaérekézését követően 30 napon belül cseréljük ki vagy utaljuk vissza az összeget. A terméket kizárólag abban az állapotban fogadjuk el amelyben átvetted, beleértve a csomagolást is. 
Megjegyzés: A visszaküldött termékek esetleges eltűnéséért vagy sérüléséért felelősséget nem vállalunk!

 Mit kell tennem ha sérülten érkezik a termék?

 - A csomagot minden esetben az MPL futár előtt bontsd ki és ellenőrizd, ugyanis csak abban az esetben tudjuk korrigálni, ha a futárnak is jelzed, valamint erről írásos dokumentáció is készül a helyszínen.

Máshol vásárolt lufikat is felfújtok? Üdv, Katika

- Kedves Katika! Természetesen felfújjuk, de a gumilufi esetében előtte megnézzük az anyagát és a méretét, hogy fújható- e héliummal.

Héluimmal töltött lufit postáztok? Üdv, Flóra

- Kedves Flóra! Az időjárási viszonyok kiszámíthatatlansága miatt postán nem adunk fel héliummal fújt lufit, de kiszállítást a cégünk vállal, 180/km díj ellenében.

Bármit gravíroztok? Üdv, Szabina

- Kedves Szabina! Jelenleg csak üvegre gravírozunk és ezek is egyedi, kézzel készült ajándéktárgyak így mindegyik más és más mintájú. 

Mennyik a lufik? Üdv, Józsi

- Sima gumilufi: 100/db + 300 Ft a hélium, tartósító zselé + 50 Ft
  Mintás gumilufi: 200/db + 300 Ft a hélium, tartósító zselé + 50 Ft
  Fólia lufi 45 cm: 1100 + hélium: 600 Ft

  Az ennél nagyobbak is maximum 5500 forintig mennek! 

Általános kérdések

Van-e üzletetek ahol személyesen vásárolhatok vagy csak webáruházon keresztül lehet?

- Természetesen. Üzletünk 2230 Gyömrő, Szent István út 30 szám alatt található meg. Nyitvatartásunk: Hétfőtől péntekig : 9:00- 16:30 Szombat: 9:00-12:30

Lehet bankkártyával fizetni az üzletben? 

- Igen nálunk már azzal is fizethetsz!

A héliumos lufi a boltban mindig elérhető vagy meg kell rendelnem? 

- Rengeteg lufink van készleten itt az üzletben amelyet héliummal is azonnal tudunk tölteni. Az egyedi elképzelésekre is figyelünk így 2-3 munkanap alatt bármilyen lufit, partyterméket betudunk szerezni. Ha nagyobb mennyiségű lufit szeretnél kérd egyedi árajánlatunkat, illetve érdemes előre megrendelni, hogy ne kelljen sokat várni rá.

Kicsit csalódott vagyok! Tegnap vettem Nálatok gumi héliumos lufit amit ma adnék át az ünnepeltnek, de leengedtek. Miért?! Üdv , Erzsi!

- Kedves Erzsi! Egy átlagos héliumos lufi lebegési ideje 12-18 óra. Tartósító szerrel 36 órát lebeg. A Latex lufi, azaz gumi lufi fala átengedi a benne lévő nagynyomású gázt. Ha hosszabb lebegési idő a cél, akkor megoldást nyújthat egy fólia lufi mi két hétig is lebeghet, bár az ára sajnos magasabb a latex lufiénál. Üdv, Bernadett, Ajándék És Mesebolt társtulajdonosa! 

Eldurrant a kocsiban a lufim! Miért történt ez? Üdv, Rezső!

- Kedves Rezső! Sajnos a hélium egy olyan nemesgáz, amely nagy hőmérsékletváltozás hatására térfogat változás történik, tehát az autóban valószínűleg a meleg nyár hatására felmelegedés történt, így a héliummal töltött lufi kidurrnat. Jótanács! Ne tegye ki tűző nap sugarainak a lufit, s ne hagyja nyári melegben zárt autóban, mert a ballonok eldurranhatnak. Téli hidegben pedig ne hagyja a szabadban, mert azonnal összemennek! ( A hélium meleg hatására tágul, hidegben összehúzódik!)

Lehet héliumos palackot bérelni vagy venni? Üdv, Józsi

- Kedves Józsi! Nem, nem tartunk eldobhatós palackot, mert árérték arányban sokkal jobb áron jössz ki, ha itt fújatod a boltban!

 

 

 

 

 

 

  

Keresés